Reactivation required

Community support forum for Torchlight II.

Reactivation required

Postby Syleste » Sun Dec 02, 2012 4:11 am

Hallo,

Yesterday i changed my Hardware, and now T2 sais I have to reactivate T2. But I cant find such a function. Can someone help me plz?

I have the retail version.
User avatar
Syleste
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 02, 2012 4:08 am

Re: Reactivation required

Postby demystificator » Sun Dec 02, 2012 4:22 am

TL2 needs to be activated as the 1st time.

TL2 key is bound to your hardware, if you change it, it"s like you install the game on another computer.

The activation button should be in TL2 launcher.
User avatar
demystificator
 
Posts: 193
Joined: Thu Dec 24, 2009 1:37 am

Re: Reactivation required

Postby Syleste » Sun Dec 02, 2012 4:49 am

I know that my new hardware is like a new pc, but there is no option for reactivating. I installed the game new and befor i cleaned folders and registry. Nothing changed.

Image
User avatar
Syleste
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 02, 2012 4:08 am

Re: Reactivation required

Postby itachi46 » Mon Dec 03, 2012 6:37 am

Having the same exact issue did not even change hardware simply upgraded to Windows 8
itachi46
 
Posts: 10
Joined: Mon Dec 03, 2012 6:35 am

Re: Reactivation required

Postby BrianW » Mon Dec 03, 2012 1:49 pm

Can you send an email into support@runicgames.com? If you've already done that, please send me a PM with your ticket number.
Image
Runic Games Community Manager :: Mr. Nice Guy

Need help? Send a PM or contact customer support. You can also check our knowledgebase for solutions to common issues.
User avatar
BrianW
Runic Staff
 
Posts: 2007
Joined: Tue Jun 01, 2010 10:07 am
Location: Earth, United Federation of Planets

Re: Reactivation required

Postby chill8 » Wed Dec 05, 2012 8:30 pm

itachi46 wrote:Having the same exact issue did not even change hardware simply upgraded to Windows 8


I have the same issue as you. I have no hardware change either except a new wireless adapter and wireless keyboard:D. Upgraded my Windows from 7 to 8 and have been stuck at the Reactivation Required screen since. I opened a ticket in the Runic Games support site, a support tech gave me an executable (TL2LicenseReset.exe) but that didn't solve the problem. Upon running the executable a message showed on the console saying "Untested windows version 6.2 detected". When I launched the game again the Reactivation Required screen still appeared with no place to re-enter the product key...

I'll report back if I can get another reply from the support site tomorrow.
User avatar
chill8
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 05, 2012 8:19 pm

Re: Reactivation required

Postby BrianW » Thu Dec 06, 2012 11:31 am

chill8 wrote:
itachi46 wrote:Having the same exact issue did not even change hardware simply upgraded to Windows 8


I have the same issue as you. I have no hardware change either except a new wireless adapter and wireless keyboard:D. Upgraded my Windows from 7 to 8 and have been stuck at the Reactivation Required screen since. I opened a ticket in the Runic Games support site, a support tech gave me an executable (TL2LicenseReset.exe) but that didn't solve the problem. Upon running the executable a message showed on the console saying "Untested windows version 6.2 detected". When I launched the game again the Reactivation Required screen still appeared with no place to re-enter the product key...

I'll report back if I can get another reply from the support site tomorrow.


Hi there. I saw this ticket the other day. We're still looking into the problem, but we're not exactly sure about the cause yet. Sorry for the wait!
Image
Runic Games Community Manager :: Mr. Nice Guy

Need help? Send a PM or contact customer support. You can also check our knowledgebase for solutions to common issues.
User avatar
BrianW
Runic Staff
 
Posts: 2007
Joined: Tue Jun 01, 2010 10:07 am
Location: Earth, United Federation of Planets

Re: Reactivation required

Postby ghostshadow » Thu Dec 06, 2012 2:30 pm

Hi, same problem here torchlight 2 wants to reactivate it. Without any control to do this.
User avatar
ghostshadow
 
Posts: 1
Joined: Thu Dec 06, 2012 2:24 pm

Re: Reactivation required

Postby itachi46 » Fri Dec 14, 2012 9:49 am

I've tried that license reset thing and it did not work for me either, here is the response I provided to the tech support.:

I just tried the steps above and on step 3 it still says the license needs to be reactivated.

note: on running the TL2LicenseReset.exe file it says "Qt: Untested windows version detected 6.2" though it shouldn't be a problem as Qt is only a UI library...


also ran the software in compatibility mode, with and without admin privileges to no avail.
itachi46
 
Posts: 10
Joined: Mon Dec 03, 2012 6:35 am

Re: Reactivation required

Postby itachi46 » Wed Dec 19, 2012 6:47 pm

bump?

support has decided to stop replying to this thread and my emails... what gives?
itachi46
 
Posts: 10
Joined: Mon Dec 03, 2012 6:35 am

Re: Reactivation required

Postby demystificator » Thu Dec 20, 2012 5:10 am

6.2, its windows 8 right ?

It may be a problem with it.

If devs don't respond that doesn't mean they don't care. They must work on it internally.

Qt is not just a GUI library, it can handle network, database and some scripting.

You may search for the same error but on other games on Windows 8 just to know if it comes from OS or Qt or anything else.
User avatar
demystificator
 
Posts: 193
Joined: Thu Dec 24, 2009 1:37 am

Re: Reactivation required

Postby BrianW » Thu Dec 20, 2012 9:16 am

itachi46 wrote:bump?

support has decided to stop replying to this thread and my emails... what gives?


What is your ticket number?
Image
Runic Games Community Manager :: Mr. Nice Guy

Need help? Send a PM or contact customer support. You can also check our knowledgebase for solutions to common issues.
User avatar
BrianW
Runic Staff
 
Posts: 2007
Joined: Tue Jun 01, 2010 10:07 am
Location: Earth, United Federation of Planets

Re: Reactivation required

Postby Ashni » Thu Dec 20, 2012 10:29 am

Same problem here, would be nice to upload & link the .exe which resets the license
User avatar
Ashni
 
Posts: 6
Joined: Thu Dec 20, 2012 10:24 am

Re: Reactivation required

Postby itachi46 » Tue Dec 25, 2012 9:36 pm

Ticket Number: #OXH8JRCAC6CHD74KP8

link to reset: http://download.runicgames.com/support/ ... eReset.zip
itachi46
 
Posts: 10
Joined: Mon Dec 03, 2012 6:35 am

Re: Reactivation required

Postby itachi46 » Wed Dec 26, 2012 8:30 pm

Also, the Qt note only says that it has not been tested on the current version of windows and nothing else so I don't think its a big deal.
itachi46
 
Posts: 10
Joined: Mon Dec 03, 2012 6:35 am

Re: Reactivation required

Postby spokymatrix » Mon Jan 21, 2013 4:55 am

I have the same problem, just change the motherboard.
I sent 3 tickets and nohay response time.
Anyone know the solution to the problem?
I can not play.
User avatar
spokymatrix
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 20, 2013 10:22 am

Re: Reactivation required

Postby JediFreeman » Thu Jan 24, 2013 10:24 am

If anyone has sent in a ticket about this and has not received a reply, PM me your ticket number. If you have not contacted us yet, send us an email at support@runicgames.com
Runic Games Webmaster
Forum Rules | Support Forums | E-mail Support
User avatar
JediFreeman
Runic Webmaster
 
Posts: ALL OF THEM
Joined: Wed May 27, 2009 1:22 pm
Location: Seattle, WA

Re: Reactivation required

Postby quarks » Wed Feb 06, 2013 1:09 pm

Same problem here. Please help...
Ticket Nr. FKVC-9IOI-01RI
User avatar
quarks
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 04, 2013 11:36 pm

Re: Reactivation required

Postby BrianW » Thu Feb 07, 2013 6:10 pm

quarks wrote:Same problem here. Please help...
Ticket Nr. FKVC-9IOI-01RI


responded via email!
Image
Runic Games Community Manager :: Mr. Nice Guy

Need help? Send a PM or contact customer support. You can also check our knowledgebase for solutions to common issues.
User avatar
BrianW
Runic Staff
 
Posts: 2007
Joined: Tue Jun 01, 2010 10:07 am
Location: Earth, United Federation of Planets

Re: Reactivation required

Postby joelo » Fri Jun 28, 2013 5:38 pm

My Ticket Ref [KZP3-F7ZW-ZHSH] with the same problem
User avatar
joelo
 
Posts: 1
Joined: Fri Jun 28, 2013 4:38 pm

Next

Return to Torchlight II Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests