Torchlight Patch Information

Community support forum for the Torchlight single-player game.

Re: Torchlight Patch 1.15 Released - UPDATED 2010-05-14 12:1

Postby DataKill75 » Sun Aug 01, 2010 4:54 am

Sorry forgot the translation of the origin german text:

Torch Light hotfix for the German version
-------------------------------------------------- ------------------------------
Love Torch Light players
Unfortunately, it has managed a small bug but in the German version. I therefore recommend the installation of this small hotfixes:
* Click *
If you have problems with this patch, get in touch here.
Best wishes,
Megalomaniac


Hope anbody could help, what this hotfix fixes.
With best regards
DK
Torchlight | Torchlight II | what is coming next?
User avatar
DataKill75
 
Posts: 2
Joined: Sun Aug 01, 2010 4:07 am
Location: Germany

Re: Torchlight Patch 1.15 Released - UPDATED 2010-05-14 12:1

Postby FOE » Sun Aug 01, 2010 9:32 am

Hello,

DataKill75 wrote:[...]
Hope anbody could help, what this hotfix fixes.

This "Hotfix" is only needed by using the German version of Torchlight!

If you install die English version from the "JoWood DVD retail", the "Hotfix" is not needed.
Servus, Erwin
--
Intel DP35DP, Intel QuadCore Q6600, 4096 MB DDR2, GeForce GTX260/216, FujSie L22W-8, Win7 Pro x64
--
» My Torchlight 1 Char's @ German Fansite Torchlight Source
FOE
 
Posts: 223
Joined: Thu Oct 29, 2009 3:21 am
Location: Vösendorf (near Vienna), Austria

Re: Torchlight Patch 1.15 Released - UPDATED 2010-05-14 12:1

Postby Sparhawke » Sun Aug 08, 2010 2:56 pm

Sparhawke wrote:So yeah...

I just got the game from my brother who was spending a little too much time on it and played a couple of hours before downloading the patch...and now it says that Torchlight is not installed on my system.

Which I know for a fact it is, because I have just got my Vanquisher up to level 21.

Is there a patch for the patch anywhere??!

(Windows XP3)


So, anyone got a clue what is going on and why the patch refuses to accept I have the game installed?
Sparhawke
 
Posts: 2
Joined: Tue Jul 27, 2010 4:25 am

Torchlight Patch 1.15 Released - UPDATED 2010-05-14 12:15PM

Postby iGofa » Mon Aug 23, 2010 1:39 am

Hi All,

I have been playing TL since it first went live and have had many fun hours (probly 100+ lol) but I have just
downloaded the 1.15 patch, installed into the same folder C:\Games\Runic etc and when I run the game it
loads fine (after 2 mins, longest game start ever) and all my old toons are there and if I play with one of
those its fine, but when I make a new toon it starts to load then POP, Torchlight has encountered an error
yada yada and this??? Any ideas please, I love this game and now ive broken it :(

AppName: torchlight.exe AppVer: 1.0.69.23
ModName: msvcr90.dll
ModVer: 9.0.30729.4148 Offset: 0003ae7a

Begging for your help,
iGofa.
User avatar
iGofa
 
Posts: 47
Joined: Tue Nov 03, 2009 11:41 pm

Re: Torchlight Patch 1.15 Released - UPDATED 2010-05-14 12:1

Postby iGofa » Mon Aug 23, 2010 1:47 am

OK I take the bit about existing toons being ok back, when I portal to town it craps itself again, same error...

HEEEEEEEEEEEEEEEEELP !!!

Cheers,
iGofa.
User avatar
iGofa
 
Posts: 47
Joined: Tue Nov 03, 2009 11:41 pm

Re: Torchlight Patch 1.15 Released - UPDATED 2010-05-14 12:1

Postby disi » Sat Sep 11, 2010 3:59 am

This was probably asked a hundred times, but I did a search and couldn't find anything to "update" + "not installed"

I run Windows 7 x64 and have indeed Torchlight installed using the JoWood DVD. It asked me which language to use during installation and the manual is in 4 languages, does that mean I have the international version? (I cannot change the language in the game)

So I downloaded the following file: Torchlight_Update_v1_5
From: http://torchlight.encoreusa.com/updates_retail/

If I try to run the file it just says: "Torchlight is not currently installed on your system"

There are no "bugs" so far, but some of the new features might be useful :)

Thanks,

disi
disi
 
Posts: 4
Joined: Sat Sep 11, 2010 3:49 am

Re: Torchlight Patch 1.15 Released - UPDATED 2010-05-14 12:1

Postby FOE » Sat Sep 11, 2010 4:50 am

Hello and Welcome!

disi wrote:I run Windows 7 x64 and have indeed Torchlight installed using the JoWood DVD. It asked me which language to use during installation and the manual is in 4 languages, does that mean I have the international version? (I cannot change the language in the game)

Yes! And you can only change the language at the beginning of the installation.

disi wrote:So I ...

If I try to run the file it just says: "Torchlight is not currently installed on your system"

There are no "bugs" so far, but some of the new features might be useful :)

Read carefully the first Post, regarding "JOWOOD INTERNATIONAL BOXED EDITION"!!!

For this Version you only need a Hotfix if you installed the German language!
Servus, Erwin
--
Intel DP35DP, Intel QuadCore Q6600, 4096 MB DDR2, GeForce GTX260/216, FujSie L22W-8, Win7 Pro x64
--
» My Torchlight 1 Char's @ German Fansite Torchlight Source
FOE
 
Posts: 223
Joined: Thu Oct 29, 2009 3:21 am
Location: Vösendorf (near Vienna), Austria

Re: Torchlight Patch 1.15 Released - UPDATED 2010-05-14 12:1

Postby disi » Sat Sep 11, 2010 6:27 am

Thanks, I'll use the international download then. :idea:
disi
 
Posts: 4
Joined: Sat Sep 11, 2010 3:49 am

Re: Torchlight Patch 1.15 Released - UPDATED 2010-05-14 12:1

Postby FOE » Sat Sep 11, 2010 7:38 am

disi wrote:Thanks, I'll use the international download then. :idea:

:shock: :?

Again ...
FOE wrote:Read carefully the first Post, regarding "JOWOOD INTERNATIONAL BOXED EDITION"!!!

For this Version you only need a Hotfix if you installed the German language!

^^
Servus, Erwin
--
Intel DP35DP, Intel QuadCore Q6600, 4096 MB DDR2, GeForce GTX260/216, FujSie L22W-8, Win7 Pro x64
--
» My Torchlight 1 Char's @ German Fansite Torchlight Source
FOE
 
Posts: 223
Joined: Thu Oct 29, 2009 3:21 am
Location: Vösendorf (near Vienna), Austria

Re: Torchlight Patch 1.15 Released - UPDATED 2010-05-14 12:1

Postby disi » Sat Sep 11, 2010 9:12 am

If there will be one in the future... :)
disi
 
Posts: 4
Joined: Sat Sep 11, 2010 3:49 am

Re: Torchlight Patch Information

Postby squirrelloid » Tue Feb 15, 2011 10:36 pm

So, I only recently noticed there had been a patch (after failing to make the sushi helm with the recipe on strategy wiki). However, upon trying to run the patch I get told that Torchlight is not installed on my machine.

I have the encoreusa physical disc version. I DLed the correct patch.

I do have torchlight installed on an external HD, and may have installed it using a computer other than the one which its currently connected to. However, the game currently runs just fine.

If this is a registry problem, can anyone give me instructions on how to modify my registry so that the patcher can find my install? Otherwise: what's the problem?

Edit: Appears to be a registry problem: /HKey_Local_Machine/Software/Runic Games does not exist. Is there any way to prompt my computer to locate the install and create the appropriate registry entry? Alternately, is there any way to make the patcher let me tell it where my install is?
squirrelloid
 
Posts: 46
Joined: Tue Feb 15, 2011 10:31 pm

Re: Torchlight Patch Information

Postby DaemonDarqueGS » Wed May 30, 2012 10:51 am

I've been a bit unsuccessful in my own research and implementation so I'm hoping someone can give me some help here. In my admittedly lackluster attention to Diablo 3, there was talk of Torchlight 2. Long story short, the preorder was too good because I got the original with a $20 game. So I bought it a few weeks back and played it. Then I started to look at mods, but most specified a version that I had to have and for some reason, Steam is not applying the update. Or at least I don't think it is. When I right-click the exe file, the version still lists 1.0.69.21 as the file version. Did it just automatically apply the patch when it downloaded the original game? Is there any way to download the patch from the main website and have it apply to the Steam version? (Doubtful on that last part)

edit: Apparently the patch automatically downloaded at the same time as the main game. It would have been helpful for the exe to have that, but I noticed on the very bottom in small text on the main screen that tells me the version number.
User avatar
DaemonDarqueGS
 
Posts: 2
Joined: Wed May 30, 2012 10:46 am

Previous

Return to Torchlight Win/Mac/Linux Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests